Kaki på Böda Sand

incheckningskö till Böda Sands Camping

Varmt, 29 grader i skuggan i ett par dagar nu. Incheckningskön in till Böda Sands Camping är lång idag. Alla vill skynda sig till stranden och slänga sig i vattnet för att förhoppningsvis kyla ner sig lite. Det är också väldigt varmt i Kaki´s lilla Pop-Up Shop, man är inte så sugen på att sticka något när stickorna klibbar fast i händerna precis.

Man kan nog säga att högsäsongen har startat på Öland nu och att det kommer vara trångt till brödkassan på morgonen, alla ska fixa fikat till stranden samtidigt. Alla blir sugen på glass samtidigt och man måste ju köpa grilltillbehören till kvällsmaten samtidigt. Kö är något man får vänja sig vid i 5 veckor framåt.

Det är första gången Kaki finns med försäljning av Garn-Kit på Böda Sands Camping. Jag är ändå född och uppvuxen här på norra Öland så jag känner väl till campingen men vilka arrangemang det bjuds på här. De som bor på campingen måste få mycket valuta för pengarna. På bara den dryga veckan jag har haft öppet i lilla butiken så har jag varit med om Hälsovecka med Yoga och dansträning med Lets dance-Tobias. Körvecka med Böda Sands-kören Sean Kelly och Shirley Clamp som avslutning. Igår var det Böda Sandsloppet med Högby If som arrangör. Och nu pågår tydligen beachfotbollsturnering på stranden. Puh, hur ska jag hinna med all?

Hinner med att sticka lite disktrasor i Mandarin Petit i en jättefin puderrosa färg (3511), 2 nystan á 50gr går det åt. Rundstickor 40cm 4,5. Kolla in den nya Mönstertidningen Tema 44. Där hittar du 20 olika disktrasor, handdukar m.m. i Mandarin Petit och Mandarin Medi. Nu stänger jag snart för kvällen och då ska jag ta mig ett dopp i Kalmar Sund!

disktrase Mandarin petit