Kakibutiken i Åre

Du hittar Kaki´s fysiska butik mitt i Åre, på Årevägen 74. Precis bredvid Handelsbanken och bankomaten och mitt emot Åregården och Country Club.

20120524-103658.jpg

I butiken hittar du många olika garner och garnleverantörer, de största där vi tillhandahåller hela deras sortiment är Sandnes Garn, Du Store Alpakka och Drops Design/Garnstudio. Vi har ett stort utbud av stickbeskrivningar till både barn, baby, dam och herr. Andra garnleverantörer vi köper av är Feza Yarns från Turkiet, Hooked från Holland, Indian Silk Shop från Indien, Istex från Island, Kampes från Sverige, Manos Del Uruguay från Uruguay, Naturgarn som har alpackagarn från Peru, Nysta som har ett angoragarn och ett garn i hampa, Schoppelwolle som är kända för sina självrandade strumpgarner, Svarta Fåret och Ullcentrum från Sverige

interiör kaki

Vi stickar mössor, både för hand och på stickmaskin som du kan köpa färdiga om du inte stickar själv. Vi gör även andra plagg som tex poncho. Vi säljer sulor och strumpor i ull som garanterat håller dig varm. Man kan säga att vi gärna pratar ull och dess fördelar så kom in på ett besök i butiken som har öppet året runt.

Söker du sybehör så har vi mängder med knappar, sytrådar, band i alla bredder och färger. Har du problem med dragkedjan kan vi hjälpa dig med Zlide On eller om du vill byta dragkedja så har vi ett helt ställ med olika längder och färger.

ZlideOn